×

D-Fendy

D-Fendy noul apărător pentru uși blindate care, în combinație cu încuietorile noastre și cu cilindrii noștri, crește nivelul de securitate al ușilor sale, menținând în același timp designul.

D-Fendy

SECURITATEA SE DUBLEAZĂ

D-Fendy este un apărător de nouă generație, conceput pentru a proteja încuietoarea ușii tale de securitate de încercările de spargere a cilindrului și de agresiunea cu roți de șlefuit și burghie. Apărătorul asigură punctele sensibile ale broaștei și dublează securitatea ușii.

D-Fendy poate fi echipat pe ușile de securitate cu cilindru european și cu blazon lung Dierre Design, care pur și simplu mărește protecția împotriva tentativelor de spargere într-o parte sensibilă a ușii, păstrând în același timp estetica și eleganța Dierre.

D-Fendy constă dintr-un apărător de nouă generație care este înșurubat pe o placă de sub aluminiu fixată direct pe ușă. Placa inferioară din aluminiu permite instalarea directă a blazonului și a mânerelor.

D-Fendy este disponibil ca suplimentar pentru toate ușile blindate noi care sunt echipate standard cu blazonul Dierre Design sau poate fi instalat pe toate ușile blindate existente prin simpla efectuare a câtorva operațiuni.

D-Fendy este conceput pentru a fi perfect compatibil cu cilindrii de inalta securitate din familia New Power si D-Up si in simbioza cu incuietorile Dierre garanteaza securitate maxima semnata de liderul european in usi blindate.