×

Dentro, un concept pentru profesionistii imobiliari

DENTRO este un concept creat pentru cei implicati in activitatile de design interior, oferind solutii destinate amenajarilor rezidentiale
Obiectul de activitate principal este comercializarea de produse si servicii profesionale in vederea amenajarii spatiilor rezidentiale si se adreseaza in principal dezvoltatorilor imobiliari, proiectantilor, arhitectilor, persoanelor implicate in construirea si amenajarea de locuinte, spatii comerciale, hoteluri. Categoria de produse si servicii comercializate, sunt obtinute prin negociere cu producatori importanti din domeniu, tocmai pentru a oferi calitate la preturi competitive.

Despre Dentro
Echipa noastra

Faceti cunostinta cu noi

Florina Gaga

Florina Gaga

Maria Pop

Maria Pop

Dierre, calitate si stil in design-ul italian

Cand, in 1975, fratii De Robertis au fondat Dierre, au visat sa dea viata unei marci comerciale care sa reprezinte doua valori fundamentale: familia si casa.

Astazi Dierre reinnoieste aceste valori cu angajament si pasiune, impunandu-se ca lider mondial in productia usilor de siguranta, si in Italia in domenul usilor de interior, de exterior si ferestrelor.

Vincenzo de Robertis

Brandul italian lider mondial in productia usilor de siguranta

De 45 de ani, cream proiecte care imbunatatesc viata oamenilor, facand-o mai simpla si mai sigura.

Vincenzo De Robertis, Presedinte Dierre

1
Ani
1
Milioane
1
Fabrici

De peste 40 de ani, peste 15.000.000 de familii din intreaga lume au avut incredere in securitatea lui Dierre.

Dispunem de 7 fabrici de productie in Italia si 2 in Europa pentru a fi lider in productia usilor de securitate civile si industriale in întreaga lume.

S

Securitate si certificare

Usile Dierre detin certificarile internationale antiefractie clasa 3, clasa 4 și 5. Pe langa aceste certificari, detinem o alta certificare: o garantie tehnica emisa de IFT Rosenheim, un organism german independent, recunoscut la nivel international, care desfasoara activitati de analiza, testeare si cercetare.


K

Incuietori si automatizarea locuintelor

Cu incuietorilor si solutiile noastre simple si inovatoare, cresteti nivelul de protectie pastrand asteptul neschimbat al usilor.
Puteti alege intre incuietorile mecanie si electronice, bucurandu-va de caracterul practic pentru deschiderea usilor fara chei.


F

Rame si detalii de securitate

Usile Dierre sunt construite cu mare atentie la detalii: rama, balamale, manerele si siruburile sunt concepute pentru a garanta cele mai bune performante. Cadrul este construit astel incat sa alcatuiasca un bloc unitar cu foaia usii. In plus, cadrul si subcadrul sunt proiectate cu vopsea cutata ce fac usile mai rezistente la intemperii.

Dierre, calitate si stil italian de design

Dierre asigura soluTii tehnologice cu un nivel de personalizare artizanala, produse integral in Italia.

DESCOPERA PRODUSELE