×

D-Fendy

D-Fendy Plus este noul apărător Dierre care mărește pur și simplu protecția împotriva celor mai banale încercări de spargere a cilindrului (anti-șoc) și împotriva efracției cu o roată de șlefuit sau burghiu.

D-Fendy Plus

DIN EVOLUȚIA FUNDAȘULUI D-FENDY VINE „PLUSUL”

Plusul lui D-Fendy Plus este dat de minge și de tamponul de mangan anti-rupere și anti-găuri pentru tentative de efracție cu burghiu. Mai mult, datorită sistemului de memorie, intrarea cheii a pad-ului va fi întotdeauna verticală, eliminând astfel bataia de a fi nevoită să centrați pad-ul.
Poate fi echipat pe ușile de securitate doar cu cilindru New Power și D-Up și cu blazonul lung Dierre Design, D-Fendy Plus mărește protecția împotriva tentativelor de spargere într-o parte sensibilă a ușii, păstrând în același timp estetica și eleganța sistemele.Dierre data inchiderii.

Apărătorul D-Fendy Plus este alcătuit dintr-un apărător de nouă generație care este înșurubat pe o placă de sub aluminiu fixată direct pe ușă. Placa inferioară din aluminiu permite instalarea directă a blazonului și a mânerelor.

D-Fendy Plus este disponibil ca suplimentar pentru toate ușile blindate noi care sunt echipate standard cu blazonul Dierre Design sau poate fi instalat pe toate ușile blindate existente prin simpla efectuare a câtorva operațiuni.