×

New Power and D-Up

Cilindrii de înaltă securitate brevetați anti lovire și anti picking, bazați pe conceptul desmodromic.

New Power and D-Up

Cilindrii New Power și D-Up sunt sisteme modulare , adaptabile la orice grosime de ușă și garantează cele mai bune performanțe în materie de siguranță:

  • - Criptare desmodromică
  • - Protecție cheie goală
  • - Securitate împotriva spargerii nedistructive
  • - Protecție pentru foraj
  • - Verificarea profilului cheii
  • - Rezistenta la efractie

 

Criptarea desmodromică: cum funcționează

In lipsa cheii, cheile combinate sunt intr-o pozitie haotica (aleatoria) si orice miscare sau vibratie a cilindrului poate determina miscarea cheilor intr-un mod imprevizibil. Codificarea cheii corespunde formei pistei obtinute pe cheie: atunci cand cheia este introdusa in cilindru, cheile iau singura pozitie permisa, care corespunde codarii cheii.

Datorită sistemului de criptare desmodromic, cilindrii New Power și D-Up sunt anti-bumping , adică sistemul de deschidere ilegală pe scară largă numit bumping nu este aplicabil .

Recunoașterea și blocarea cheii falsificate

În cazul în care în cilindrul New Power sau D-Up este introdusă o cheie special modificată pentru a permite poziționarea cheilor în mai multe combinații (cheie folosită de hoți pentru spargeri nedistructive), aceasta este recunoscută și capturată. , adica ramane blocat in cilindru .

De asemenea, acest sistem face ca cilindrul să fie anti-picking , adică să fie sigur împotriva efracției prin manipulare cu un pick.