×

Incuietori duble

Dierre oferă o gamă largă de încuietori cu două biți de aplicat și introdus, pentru a satisface diferitele nevoi de securitate și tipuri de uși blindate.

Incuietori duble

Familiile noastre de încuietori dublu

    Puternic - încuietoare cu 4 tranziții cu cursa șurubului de 38 mm pentru uși de fier.

  • Greu - Încuietori de siguranță cu cursa șurubului de 38 mm corelat cu cheia de test, chei lungi de 3 92 mm și bloc. Certificari si variante disponibile la cerere.

  • Dublu - Seria de blocare de siguranta dubla pentru usi blindate cu gaura cheii. Legat cu cheia de test și 3 chei lungi de 92 mm pentru încuietoarea superioară și inferioară.

  • Dovada - Inchidere tripla dublu bit si cilindru european. Furnizat în două versiuni și asociat cu cheie de test, 3 chei lungi de 92 mm, bloc, suport și șuruburi pentru fixarea cilindrului.

  • Rola - Broasca cu buton de frecare pentru usi blindate. cursa șurubului de 38 mm; canal, mâner și buton 70 mm. Legat cu cheia de test, 3 chei lungi și încuietoare.

  • Click-Clack - Încuietori triple (bit dublu și cilindru) pentru încuiere în aer liber.

  • Slim - Broasca cu incuietoare cu trei ori cu profil de grosime redusa, pentru inchidere in exterior.

Brevetele încuietorilor duble Dierre

Încuietorile Dierre cu două bucăți se laudă cu două brevete, dezvoltate intern pentru a satisface nevoile de zi cu zi.
SISTEMUL DE BLOCARE A CAPCANEI
locktrapsystem-dierre

Dierre a dezvoltat brevetul Lock Trap System cu scopul de a rezolva cea mai frecventă problemă legată de încuietori dublu: spargerea cu o picătură bulgară , un instrument utilizat pe scară largă de hoți și criminali pentru a forța încuietori dublu.

Brevetul Lock Trap System este, de fapt, capabil să blocheze funcționarea încuietorii bulgare și să împiedice intrarea în casă.

brevettomia-dierre
Un alt brevet exclusiv dedicat încuietorilor dublu Dierre este Mia .

Datorita brevetului Mia, in cazul pierderii cheilor nu va fi necesara achizitionarea unei incuietori noi, ci pur si simplu achizitionarea blocului si inlocuirea acestuia.