×
Rolling

Rolling

UȘĂ ANTIFOC GLISANTĂ ORIZONTALĂ

Este solutia ideala pentru compartimentarea portilor de dimensiuni medii si mari. Absența grevării în rotație limitează la maximum risipa de suprafață utilă, de aceea este perfectă pentru depozite industriale și comerciale, garaje și oriunde este nevoie, în spații reduse, de uși glisante orizontale cu 1 și 2 canape, care pot sa fie motorizata, in varianta cu sau fara usa de serviciu pietonala.

In virtutea modularitatii constructive, Rolling permite inchiderea compartimentelor de comunicatii de diverse feluri, fiind posibila configurarea diferitelor solutii pentru a satisface toate tipurile de pereti. Disponibilitatea unei game largi de tipuri de instalații, accesorii și motoare, vă permite să personalizați ușile culisante în funcție de nevoile ergonomice ale site-ului, pe care proiectantul le poate spori cu propria sa creativitate în conformitate cu regulile.

Rolling

Structura


USA

Ușă din tablă amorsată cu izolație conform standardului EN 1634-1, completată cu cărucioare superioare culisante și garnituri termoexpandibile.

 

MANIPULARE

Pereche de mânere încastrate.

 

CONTRAGREUTĂȚI

Contragreutati in discuri reglabile din fonta conectate cu cabluri de otel la usa pentru auto-inchidere.

 

SIGURANȚĂ TERMICA

Siguranță termică cu mecanism automat de reblocare.

Schema tehnica


Rolling

Deschideri


Rolling