×

Filomuro: proiectul Dierre la nivel de perete

Filomuro este colecția Dierre de uși încastrate pe perete, concepute pentru a crea spații esențiale și a da echilibru locuinței.

Proiectul la nivel de perete a luat naștere pentru că minimalismul nu este doar un mod de a gândi casa, ci un stil de viață care relaxează, eliberează mintea și dă senzații pozitive.

Descarcati catalogul

Filomuro

SPAȚIUL CARE TRĂIEȘTE ÎN NOI

Mediul în care trăim ne poate afecta starea de spirit.

De exemplu, atunci când trebuie să ne concentrăm, căutăm tăcerea, dar tăcerea nu se referă doar la simțul auzului, ci implică și simțul văzului.
Din acest punct de vedere, organizarea spațiilor casei este esențială pentru a da importanță a ceea ce este cu adevărat esențial . Numai așa te vei putea concentra calm și conștient asupra ta și asupra prezentului.

Esențialitatea spațiilor aduce esență interioară.

Din acest concept iau naștere ușile încastrate perfect coplanare cu peretele  Minimal : soluții practice, inteligente și funcționale pentru a transforma mediul de locuit într-un loc senin și luminos, pentru a  da echilibru și armonie locuinței .

PROIECTUL DVS. LA NIVEL DE PERETE

Soluțiile Dierre încastrate pe perete sunt disponibile în 5 familii de modele: Sleek, Silence, Filum, New Space Raso Muro și Shape.

Elegant

Sleek

Ușa de intrare blindată care se inspiră din ingineria aeronautică, una dintre navele emblematice din punct de vedere al tehnologiei și siguranței .

Cadrul său inovator garantează coplanaritatea chiar și la ușile mari. Cele Macron 5.0 ascunse balamale (exclusiv de brevet Dierre) permite ușii să se deschidă la 180 °.

Descoperă catalogul →

Silence

Ușa de securitate pentru interioare pentru cei care își doresc securitate maximă în dormitorul lor . Combină stilul și discreția unei uși de interior cu performanța unei încuietori de siguranță.

Broasca mecanica de inalta securitate cu jumatate de cilindru; mâner, reglabil la aceeași înălțime ca și celelalte din casă, echipat cu declanșare de urgență ; balama ascunsă și cadru coplanar pe perete.

Descoperă catalogul →

Silence
Filum

Filum

Cadrul din aluminiu cu balama ascunsă, creat pentru a dispărea și a se integra în mediul înconjurător . O soluție modernă potrivită pentru montarea pe gips-carton și zidărie, disponibilă și în varianta „înălțime completă”.

Poate fi instalat pe ușile de interior ale liniilor Modern , Materic și Classic și poate fi personalizat în zeci de variante pentru a face casa dumneavoastră unică. Suprafețele ușii pot fi tratate cu vopsele de perete și pot fi acoperite cu tapet.

Descoperă catalogul →

New Space Raso Muro

Contor cadru care vă permite să camuflați ușa glisantă în perete , să separați cu eleganță două camere sau să creați un dressing practic.

Cadrul din aluminiu New Space Raso Muro este deosebit de potrivit pentru crearea de medii moderne si minimale deoarece nu include finisaje vizibile (stambi si arhitrave). Este disponibil în versiuni cu una sau două uși glisante, pentru zidărie sau pereți din gips-carton și garantează integrarea totală cu peretele .

Descoperă catalogul →

New Space Satin Wall
Shape

Shape

Sistemul evoluat de panouri negru cu una sau două uși care se îmbină perfect cu peretele . Vă permite să creați dulapuri sau să ascundeți panouri de control, cu o soluție aproape invizibilă.

Cadru din aluminiu extrudat anodizat periat vopsibil, cu profil de pereți complet la nivel. Uși cu deschidere până la 180° și panouri din lemn, lăcuite sau brute (pentru vopsire sau tapet).

Descoperă catalogul →