×

D-UP

D-UP este sistemul anti-manipulare brevetat de la Dierre. Cilindrul de înaltă securitate protejează încuietoarea de încercările de lovire, una dintre cele mai comune metode de deschidere a unei încuietori cu cilindru prin utilizarea așa-numitei chei „de impact”.

D-UP

UN MECANISM „DESMODROMIC”.

Mecanismul cilindrului D-Up se bazează pe conceptul „desmodromic” care provine din grecescul „cale forțată”.

În lipsa cheii combinația de chei combinația sunt situate într-o poziție haotică, fiecare mișcare sau vibrație a cilindrului poate provoca deplasarea cheilor într-o manieră imprevizibilă. Codificarea cheii corespunde formei pistei formate pe cheie. Când cheia este introdusă în cilindru, cheile iau singura poziție posibilă care corespunde codării cheii.
Cilindrul D-up nu este susceptibil de așa-numita tehnică „bumping” (sistem larg răspândit de deschidere ilegală a cilindrilor), datorită sistemului de criptare desmodromică (Declarație- MEMBRUL ELF ERSI din 24.10.2008 pentru D-). cilindri în sus).

Cheie reversibilă

Cheia „reversibilă” se referă la o cheie ale cărei 2 laturi ale cheii sunt la fel de operaționale, prin urmare utilizatorul nu ar trebui să încerce o anumită orientare pentru a introduce cheia în cilindru.

Combinații

Sistemul D-Up este compus din 10 chei, fiecare dintre ele putând avea 5 poziții diferite, și din 2 pini combinați care la rândul lor pot lua două poziții diferite. Combinațiile eficiente conform EN 1303 sunt 235920.

Protecția cheii goale și controlul dublării

Cilindrul D-Up este evaluat la nivelul 3 în ceea ce privește gradul de securitate împotriva dublării cheilor conform regulamentului ICIM 70R009. De fapt, duplicarea cheilor D-Up poate avea loc doar prin prezentarea cardului de proprietate și este realizată exclusiv de Dierre S.p.A prin centrele Dierre Key Point. Marcajul nu este imprimat pe cheie, ci doar pe cardul de proprietate, excluzând complet duplicarea din eșantionul de cheie.

Siguranță împotriva efracției nedistructive

Cilindrul este echipat cu un mecanism pentru recunoașterea și blocarea unei chei forjate. In cazul in care cheia introdusa in cilindru permite pozitionarea cheilor in mai mult de o combinatie (cheie falsa), cheia este recunoscuta si blocata. Același lucru este valabil și pentru manipularea cilindrului cu târâi; de fapt, dupa ce s-au pus pinii si cheile in pozitia de deschidere in lipsa cheii corecte, cilindrul este blocat chiar si la o incercare de rotatie minima.

Protecție anti-găurire și control al profilului cheii

Protectia anti-gaurire este asigurata de 2 elemente, adica o bila si un dop din otel calit. Placa în formă de semilună protejează cheile și îndeplinește și funcția de control al profilului cheii.

Rezistenta la efractie

Cilindrul este prevazut cu o bara de legatura modul, realizata din aliaj de otel de inalta rezistenta ce asigura o sarcina de rupere substantial mai mare fata de cilindrul din alama.

Sistem modular

Principiul modularității utilizat în proiectarea cilindrului D-Up constă în producerea de module independente care pot fi asamblate la cererea clientului. Forma principală conține mecanismul de siguranță și are o lungime de 30 mm. Acest modul poate fi asamblat independent de alte module și poate fi montat ulterior în cilindri: cheie-cheie, cheie-buton sau semi-cilindru. De fapt, în toate aceste tipuri, modulul cu mecanism de siguranță este același.